Сблъсъкът е станал на около 10 км от разклона за с.

...
Сблъсъкът е станал на около 10 км от разклона за с.
Коментари Харесай

Затвориха пътя за Малко Търново заради мелето с трима ранени от тази сутрин

Сблъсъкът е станал на към 10 км от разклона за с. Стоилово

Пътят Бургас - Малко Търново е напълно затворен за осъществяване на оглед, евакуиране на двете пътни транспортни средства и разчистване на пътното платно след злополуката от тази заран.  Сблъсъкът сред микробус и лек автомобил Мерцедес е станал в пътен сектор на към 10 км. от разклона за с. Стоилово. В момента се минава през обходен маршрут: Визица - Граматиково - Малко Търново.



ПТП-о сред лек автомобил “Мерцедес Е350 ”, с варненска регистрация и турски бус “Мерцедес Вито ” стана тази заран на пътя Бургас-Малко Търново. От удара потърпевши трима от пасажерите в буса, които с екипи на “Спешна помощ ”са отведени в УМБАЛ – Бургас, като са били съответни, в устойчиво положение. Пътната права е отчасти затворена. Пропускат се единствено леки коли, намиращи се в проблематичната зона, които минават сред авариралите коли и канавката. 

Турският микробус е пътувал в посока Бургас, като на тавана му е бил претрупан с дивани. Белият “Мерцедес ” се е движел в противоположна посока - към Граничен контролно-пропусквателен пункт Малко Търново.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР